Auto inkoop specialist

Klanten beoordelen Autoinkoopspecialist.nl: Gemiddelde van 4.6 op basis van 5 beoordelingen

Auto verkopen via Autoinkoopspecialist.nl

Autoinkoopspecialist.nl is een overzichtelijke website waar u snel en betrouwbaar uw auto kunt verkopen. Door uw kenteken in te voeren op de homepage en hierbij extra informatie te vermelden over de staat, wordt uw auto geplaatst op de online veiling. Sinds 1998 worden er via deze website taxaties en veilingen van auto’s uitgevoerd, daarmee is dit bedrijf één van de eerste en marktleider op dit gebied. Alle merken en modellen kunnen geregistreerd worden. Daarnaast is het mogelijk om uw auto aan te bieden wanneer deze niet meer in goede staat verkeerd. Zelfs een auto die rijp is voor de sloop kan op deze manier toch nog iets opbrengen.

De online veiling

Nadat de auto geregistreerd is door het invoeren van het kenteken, wordt deze eerst gecontroleerd en vervolgens geplaatst op de online veiling. Bij Autoinkoopspecialist.nl zijn meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven aangesloten. Deze dealers krijgen allemaal de kans om een bod te doen op uw auto. U hoeft niet te betalen om uw auto te registreren en u kunt het bod dat gedaan wordt altijd afwijzen. Na plaatsing van de auto op de veiling krijgt u binnen 24 uur bericht. Er wordt dan een email naar u verstuurd met daarin het hoogste bod dat gedaan is door één van de erkende autodealers. Dit bod is het hoogste dat gegeven is en is bepaald naar de dagwaarde van uw auto. Het is mogelijk om via Autoinkoopspecialist.nl uw auto te laten taxeren, zodat u zelf ook een goed beeld heeft van de waarde op het moment dat de auto bij de online veiling wordt aangemeld. Kenmerkend voor deze website:

  • Binnen 24 uur een bod
  • Gratis aanmelden
  • Zelf de auto naar de dealer brengen

Akkoord gaan met het hoogste bod

Bij een akkoord van het hoogste bod worden de formaliteiten snel afgehandeld. De Auto Inkoop Specialist neemt contact met u op en geeft u de gegevens van de autodealer. U maakt daarna zelf een afspraak om de auto langs te brengen. Van te voren is het mogelijk om aan te geven hoe u de betaling wilt laten verlopen. Dit kan via overschrijving bij de bank of door middel van een contante betaling tijdens de overdracht. Uw auto wordt gevrijwaard, waardoor het mogelijk is om meteen de verzekering stop te zetten. Ook wordt de wegenbelasting voor u stopgezet. Via deze website is het mogelijk om binnen 24 uur uw auto te verkopen. Een bod is gegarandeerd, ongeacht de staat van uw auto. Ook oude auto’s die niet meer door de keuring komen worden geaccepteerd.

Ervaringen met Autoinkoopspecialist.nl

Klanten beoordelen Autoinkoopspecialist.nl: Gemiddelde van 4.6 op basis van 5 beoordelingen
Guido van Kampen
07/11/2016

Hoogste bod op mijn auto vond ik eigenlijk te ver weg (150km) Na overleg met de klantenservice van autoinkoopspecialist.nl heb ik na het leveren van de auto zelfs mijn treinkaartje vergoed gekregen.Naar mijn mening een zeer goede service!

Aniek Vleuten
30/11/2016

2 jaar geleden mijn auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl. Dit beviel mij zeer zeer zeer slecht! Deze week mijn twijfels opzij gezet en mijn auto aangemeld via autoinkoopspecialist.nl. Dit beviel uiterst goed, gezegd dat ik een slechte ervaring had, maar de meneer aan de telefoon wist mij te vertellen dat het via autoinkoopspecialist.nl anders verliep. Gisteren mijn auto weggebracht naar Schiedam, netjes ontvangen en de geboden prijs werd contant uitbetaald! Zeer positief verrast! Tot over 2 jaar!

Hans
30/11/2016

Ik heb een prima ervaring met autoinkoopspecialist.nl. Ze hebben mij goed geholpen met het verkopen van mijn auto!
De vriendelijke medewerker heeft zijn uiteerste best voor mij gedaan om een zo hoog mogelijke prijs te realiseren. Dit ging helemaal perfect vandaar deze review.

Mehmet
01/12/2016

Gisteren aangemelt, uur later al een bot wat mij tevreden stelte! Vandemorgen weggebracht en geld al ontvangt! Dankjewel!

Angela M.
02/12/2016

Snelle afhandeling, correcte jongeman gesproken, geen poespas. Bedrag viel wel wat tegen. Daarentegen wel de treinreis vergoed gekregen.

Deel uw eigen ervaring met Autoinkoopspecialist.nl