Beste auto bod

Klanten beoordelen besteautobod.nl: Gemiddelde van 3 op basis van 1beoordeling

Vrijblijvend verkopen via Besteautobod.nl

Een website waar u gratis en vrijblijvend uw auto kunt verkopen is Besteautobod.nl. Door het kenteken van uw auto op de website in te vullen zorgt u voor een snelle en vrijblijvende aanmelding. Bij Besteautobod.nl zitten er geen kosten verbonden aan de aanmelding en komen er na de verkoop van uw auto ook geen vervelende kosten bij. Via deze website zijn er al 35.000 auto’s verkocht en u kunt rekenen op een goed bod voor uw auto. Behalve het invoeren van het kenteken hoeft u niet veel te doen. Het is namelijk mogelijk om via de RDW de gegevens van uw auto op te halen. Wel is het noodzakelijk om aanvullende informatie aan te leveren over de staat van de auto. Hierdoor kan er een goed bedrag worden bepaald. Ook contactgegevens moet u invullen, zodat u benaderd kan worden wanneer er een goed bod gedaan is. Bij Besteautobod.nl wordt gewerkt via enkele vaste stappen nadat u uw kenteken heeft ingevoerd:

  • Eerst wordt uw aanmelding gecontroleerd door ervaren automakelaars
  • Daarna wordt uw auto opgenomen in de gesloten veiling
  • Ten slotte ontvangt u per email het hoogste bod op uw auto

Besteautobod.nl zorgt voor een plaatsing van uw auto in de veiling. Deze veiling duurt 24 uur en in deze tijd is het mogelijk voor alle 5.000 erkende RDW autodealers om een bod te doen. Persoonlijke gegevens worden nooit bekend gemaakt via Besteautobod.nl. Alleen met de gegevens van de auto kan een bod worden bepaald. Na 24 uur ontvangt u het hoogste bod en het is helemaal aan u of u met dat bod akkoord gaat.

Een bedenktijd van 3 dagen

Een bod dat door één van de aangesloten autobedrijven gedaan is, blijft 3 dagen geldig. U heeft dus even de kans om na te denken over het aanbod voor uw auto. Het autobedrijf kan het bod alleen intrekken wanneer u langer dan 3 dagen wacht met het geven van een reactie. Het wordt daarom aangeraden om altijd binnen de tijd te reageren. Gaat u akkoord? Dan kan de rest van de verkoop snel plaatsvinden. U krijgt meteen een RDW vrijwaring en kunt hierna de verzekering stopzetten. Na het wegbrengen van uw auto krijgt u het geld meteen gestort.

Contact opnemen bij vragen

Wanneer u vragen heeft over de gang van zaken is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Hier kunt u elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur terecht. Via Besteautobod.nl kunt u gemakkelijk uw auto in de verkoop zetten en hiermee een vrijblijvende aanmelding doen. U krijgt een garantie op het beste bod, waardoor u uw auto bij Besteautobod.nl altijd kunt verkopen. U krijgt snel bericht wanneer er een koper is gevonden.

Ervaringen met Besteautobod.nl

Klanten beoordelen besteautobod.nl: Gemiddelde van 3 op basis van 1beoordeling
Bouassi
01/12/2016

Bij aankomst werd er opnieuw onderhandeld! Geen fijn gevoel!

Deel uw eigen ervaring met Besteautobod.nl