Ik wil van mijn auto af

Klanten beoordelen Ikwilvanmijnautoaf: Gemiddelde van 1 op basis van 1 beoordeling

Snel een bod bij Ikwilvanmijnautoaf.nl

Binnen één dag uw auto verkopen kan bij Ikwilvanmijnautoaf.nl. Via dit bedrijf zijn er sinds 2006 al 200.000 auto’s verkocht. Door een aantal vaste stappen af te gaan kunt u zelf uw auto via deze website verkopen. Het aanmelden van de auto gebeurt door eerst het kenteken online in te vullen en daarnaast extra informatie te geven over de staat en de uitrusting van de auto. Wanneer u het kenteken van uw auto niet weet of niet bij de hand heeft is het mogelijk om de auto handmatig aan te melden. U kunt dan het merk en het model selecteren en de uitvoering. Belangrijk is ook om contactgegevens achter te laten waarop u bereikt kunt worden. Nadat de aanmelding voltooid is, ontvangt u binnen korte tijd een goed bod. De inschrijving is geheel gratis. Via Ikwilvanmijnautoaf.nl kunt u snel uw auto verkopen:

  • Binnen één dag een goed bod per email
  • Volledig veilig, doordat er geen persoonlijke gegevens bekend worden gemaakt
  • Alleen RDW erkende autodealers kunnen een bod doen

Zodra uw aanmelding binnen is gekomen, wordt de auto onder de aandacht gebracht van de aangesloten auto-inkopers. Hierdoor kunt u rekenen op een eerlijk bod en is een bod ook gegarandeerd. Op dit moment zijn er 11.000 RDW erkende autodealers aangesloten bij Ikwilvanmijnautoaf.nl en dat aantal blijft alsmaar groeien. U wordt via een email op de hoogte gebracht van een goed bod en kunt dan zelf bepalen of u dit aanbod aanneemt of niet.

Akkoord gaan met het geboden bedrag

Het bedrag dat geboden wordt is gebaseerd op de waarde van de auto. Door vooraf de juiste gegevens te verstrekken is het mogelijk om snel een goed bod te krijgen. Via Ikwilvanmijnautoaf.nl wordt u in contact gebracht met de autodealer die uw auto gekocht heeft. U regelt dan verder zelf de verkoop en de levering van de auto. Ikwilvanmijnautoaf.nl functioneert hierbij dus als tussenpartij. Vergeet niet om de RDW vrijwaring te regelen en de verzekering stop te zetten. Het geld wordt contant betaald of overgemaakt via de bank. Heeft u een motor of scooter die u graag wilt verkopen? Ook dan kunt u terecht bij Ikwilvanmijnautoaf.nl. Bedrijfswagens, campers en caravans kunnen ook op deze manier worden aangemeld.

Alle merken en modellen

U kunt bij Ikwilvanmijnautoaf.nl terecht met elk merk auto en elk model. Het kan dus ook een zeer oude auto zijn of juist een nieuwer model. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende merken. De aanmelding is volledig gratis en het bod is vrijblijvend. Ook wanneer u het bod aanneemt, komen er geen kosten bij. Ikwilvanmijnautoaf.nl werkt geheel gratis en zonder verplichtingen achteraf. U kunt daarnaast rekenen op een eerlijke prijs voor uw auto die gebaseerd is op de dagwaarde.

Ervaringen met Ikwilvanmijnautoaf.nl

Klanten beoordelen Ikwilvanmijnautoaf: Gemiddelde van 1 op basis van 1 beoordeling
Anoniem
02/12/2016

Een uiterst belachelijke prijs ontvangen voor mijn chevy. Werd zelfs uitgelachen toen ik mijn prijs noemde! 1x en nooit weer voor mij!

Deel uw eigen ervaring met Ikwilvanmijnautoaf.nl