Auto vandaag verkopen

Klanten beoordelen Autovandaagverkopen.nl: Gemiddelde van 1 op basis van 1beoordeling

Zorgeloos uw auto verkopen via Autovandaagverkopen.nl

Uw auto op de markt te koop aanbieden kan soms lastig zijn wanneer u niet weet waar u dit moet doen. Er zijn veel verschillende websites om auto’s online te verkopen en Autovandaagverkopen.nl is er één van. Via deze website worden enkele handig stappen gebruikt om snel een koper te vinden:

  • U meldt uw auto aan
  • U wacht op biedingen
  • U kiest zelf of u het aanbod accepteert of niet

Zowel de aanmelding als de keuze om het bod aan te nemen is bij Autovandaagverkopen.nl geheel vrijblijvend. U kunt uw auto aanmelden via de website, waarna er een activatielink gestuurd wordt per email. Alleen door de aanmelding te activeren kunt u uw auto ter verkoop aanbieden. Deze stap mag dus niet worden overgeslagen. Heeft u de aanmelding goed doorgevoerd? Dan kan er al meteen op uw auto geboden worden. De vele autobedrijven die aangesloten zijn bij Autovandaagverkopen.nl kunnen allemaal een bod uitbrengen. Ook worden bedrijven actief benaderd door de occasion makelaars van Autovandaagverkopen.nl. Mocht er meer informatie nodig zijn, of wanneer er door de bedrijven om meer informatie wordt gevraagd, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. U kunt bij Autovandaagverkopen.nl rekenen op een hoog bod dat past bij uw auto.

Een vrijblijvend bod

Bij stap 3 bepaalt u zelf of u het gegeven bod accepteert of toch niet. Wanneer u liever verder kijkt is dat geen enkel probleem. Accepteert u het bod wel? Dan wordt er via Autovandaagverkopen.nl geregeld dat het bedrijf dat geboden heeft contact met u opneemt. U kunt dan een datum vaststellen waarop het bedrijf uw auto op komt halen. Het is dus niet nodig om de auto zelf weg te brengen. Tijdens dit contact kunt u ook aangeven op welke manier u graag wilt dat de betaling wordt geregeld. Dit kan via overschrijving, maar ook contant. De betaling vindt plaats zodra de auto wordt opgehaald. Wanneer u toch liever zelf de auto wegbrengt kan dat ook. U kunt dit van te voren aangeven. Doordat er met RDW erkende bedrijven wordt samengewerkt, is het mogelijk om op de minuut nauwkeurig een vrijwaring uit te laten draaien. Dit kan zelfs bij u thuis tijdens het afhalen van de auto.

Snel contact opnemen

Bij Autovandaagverkopen.nl kunt u altijd terecht wanneer u vragen heeft. Dit kunnen vragen zijn over de verschillende stappen die doorlopen moeten worden of vragen van algemene aard. U kunt contact opnemen door het formulier op de website in te vullen of door te bellen tussen 08.00 en 22.00 uur. Deze tijden gelden ook voor de weekenden. Daarnaast is het via WhatsApp mogelijk om Autovandaagverkopen.nl te bereiken. Door aan te melden bij deze website loopt u geen risico bij de verkoop van uw auto.

Ervaringen met Autovandaagverkopen.nl

Klanten beoordelen Autovandaagverkopen.nl: Gemiddelde van 1 op basis van 1beoordeling
Anoniem
02/12/2016

Vermelden niet dat er een boeteclausule is per verkoop! Erg onprettig!

Deel uw eigen ervaring met Autovandaagverkopen.nl