Wij kopen auto’s

Er zijn nog geen beoordelingen

Gemakkelijk verkopen via Wijkopenautos.nl

Online uw auto verkopen kunt u doen via Wijkopenautos.nl. Deze website zorgt er voor dat u binnen enkele eenvoudig stappen uw auto van de hand kunt doen. Heeft u een wat oudere auto of een auto die niet helemaal meer naar behoren rijdt? Ook dan kunt u bij deze website terecht. Vooraf is het verstandig om een taxatie uit te laten voeren om de waarde van uw auto te bepalen. Dit doet u door het kenteken van uw auto op de website in te vullen. Er wordt dan een gratis taxatie uitgevoerd. Daarna is het aan u om zelf een afspraak te maken bij één van de vestigingen. Op Wijkopenautos.nl kunt u zien welke vestigingen bij u in de buurt gelegen zijn. Het online aanbieden van uw auto voor verkoop via deze website is geheel gratis. Het is echter niet zo dat het bedrag dat via de online taxatie genoemd wordt ook het definitieve aankoopbedrag is. Pas wanneer er door een taxateur op de vestiging van uw keuze een volledige check is uitgevoerd, wordt het definitieve bedrag vastgesteld. U kunt dan zelf meteen kiezen of u met het genoemde bedrag akkoord gaat of niet. Kiest u ervoor om het aanbod aan te nemen? Dan is de auto meteen verkocht. De afmelding en de vrijwaring worden via Wijkopenautos.nl geregeld en u krijgt het beloofde bedrag op uw rekening gestort. Wijkopenautos.nl is een makkelijke, snelle en veilige manier om uw auto te verkopen.

Service op vele vlakken

Wijkopenautos.nl is een makkelijke website om uw auto te verkopen. Omdat u zelf van te voren al de waarde van uw auto op kunt vragen, weet u wat de auto waard is en kunt u ook een eerlijk bod verwachten. Naast verkoop kunt hier voor nog meer diensten terecht:

  • Een APK keuring van uw auto
  • Een persoonlijke taxatie door een RDW erkende professional
  • Snelle afhandeling van bijkomstigheden

Bijkomstigheden bij een verkoop zijn er altijd. U moet er bijvoorbeeld goed op letten dat u meteen een vrijwaring voor de auto regelt. Dit betekent dat de verkochte auto niet meer op uw naam staat en dat u er niet meer verantwoordelijk voor bent. Hierna moet ook de verzekering worden opgezegd. Via Wijkopenautos.nl krijgt u een meldcode, zodat deze zaken snel geregeld kunnen worden.

Benodigde documenten

Om na de taxatie bij een van de vestigingen de auto meteen te kunnen verkopen zijn enkele documenten nodig. Neem deze dus meteen mee, zodat de verkoop spoedig geregeld kan worden. Naast het kentekenbewijs en de autosleutels moet u ook het onderhoudsboekje, certificaten, bestaande bewijzen en rekeningen van onderhoud en reparaties en de reserve banden meebrengen. Ook om eventuele winterbanden kan gevraagd worden. Door dit van te voren te regelen, kunt u rekenen op een snelle verkoop van uw auto.

Ervaringen met Wijkopenautos.nl

Er zijn nog geen beoordelingen

Deel uw eigen ervaring met Wijkopenautos.nl